Loading...

Curs de frizerie Ploiești

Înscrie-te acum:
+40 721 342 227

Curs de frizerie Ploiești

Cursul de frizerie al lui Adrian Niculescu din Ploiești este un program complet pentru cei care doresc să își înceapă cariera în domeniul frizeriei sau pur și simplu să învețe cum să-și tundă părul singuri. Cursul se adresează începătorilor și nu necesită nicio experiență prealabilă.

Adrian Niculescu este un frizer profesionist cu o vastă experiență în domeniu, care a creat un program de curs intensiv și eficient pentru a-i învăța pe studenți să execute diferite tunsori de la zero. Programul de curs este structurat în module și abordează toate aspectele esențiale ale frizeriei, inclusiv tehnicile de tuns, îngrijirea părului, igiena și securitatea.

În prima parte a cursului, studenții vor învăța despre anatomia părului, tipurile de tunsori și instrumentele necesare pentru a obține o tunsoare perfectă. De asemenea, vor învăța cum să folosească corect instrumentele de tuns și să execute diverse tunsori pe modele, cu îndrumarea atentă a instructorului.

Cursul de frizerie al lui Adrian Niculescu este practic și interactiv, oferind oportunități de învățare hands-on pentru studenți. Aceștia vor avea oportunitatea de a exersa pe manechine de tuns, apoi pe clienți reali sub supravegherea strictă a instructorului. Astfel, studenții vor putea dezvolta abilitățile și încrederea necesare pentru a începe să practice profesia de frizer.

Pe lângă teoria și practica cursului, Adrian Niculescu oferă și sfaturi utile privind dezvoltarea unei cariere în domeniul frizeriei. De la sfaturi despre cum să își găsească un loc de muncă, la instrucțiuni despre cum să își promoveze serviciile și să își construiască o bază de clienți, studenții vor primi toate informațiile necesare pentru a începe o carieră de succes în frizerie.

Curs de frizerie Ploiești

De ce noi?

 • 99% practică
  Punem accentul pe ceea ce se cere în salon.
  Nu pierdem vremea.
 • Maximum 5 cursanți
  Doar 5 cursanți pe grupă
  pentru atenția
  maximă a profesorului.
 • Tot ce îți trebuie
  Școala este dotată cu toate ustensilele necesare. Tu vi doar cu modelele pentru tuns.
 • Diplomă acreditată
  Diploma este acreditata de Ministerul Educatiei si al Muncii si recunoscuta pe intreg teritoriul European.
 • Durată 1 lună
  Cursul oferă maximum de informație într-un timp scurt pentru a începe cât mai repede să lucrezi și să câștigi bani
 • Program flexibil
  Grupe de Luni/Marti/ Miercuri
  Grupe de Joi/Vineri/Sambata