Academia Adrian Niculescu

Curs frizerie începători

Profesorii Academiei

1
1

Diploma este acreditată de către Ministerul Educației și Ministerul Muncii. Este recunoscută internațional, valabilă pe întreg teritoriul european.

Durata cursului: 1 Lună

3 zile pe săptămână.

Durata unei ședințe: 3 ore

Punem la dispoziție toate instrumentele necesare.

Fiecare cursant trebuie să-și asigure minimum 3 modele pentru practică.

Aducem și noi modele, dar nu putem garanta pentru fiecare.

Teorie 1% / Practică 99%

Program flexibil: Grupele din timpul săptămânii: Luni, Marți, Miercuri

Grupele de weekend: Vineri, Sâmbătă, Duminică

Orar grupe:

Grupa de dimineață: 09:00-12:00

Grupa de prânz: 12:30 - 15:30

Grupa de după masă: 16:00-19:00

Grupa de seară/Afterwork: 19:00-22:00

Lucrăm cu maxim 5 cursanți/grupă pentru atenție sporită

Posibilitatea de a fi selectat pentru angajare la frizeriile care colaborează cu noi.

Poți alege să înveți de la profesorul academiei sau chiar de la Adrian Niculescu.

Curs frizerie începători

Programa curs frizer începător:

Motivație și sfaturi utile cu Adrian Niculescu

Dacă vă doriți să deveniți frizer, este important să aveți o motivație puternică și să fiți dispuși să învățați constant. Adrian Niculescu, un frizer experimentat, vă oferă câteva sfaturi utile pentru a vă menține motivația și a vă perfecționa abilitățile:

 1. Întotdeauna încercați să vă îmbunătățiți cunoștințele și să învățați noi tehnici. Cursurile, conferințele și evenimentele din industria frizeriei sunt o modalitate excelentă de a vă menține la curent cu ultimele tendințe și de a vă întări cunoștințele de bază.

 2. Practica face perfecțiunea. Întotdeauna căutați oportunități de a vă exersa abilitățile și de a vă îmbunătăți stilul.

 3. Căutați un mentor care să vă îndrume și să vă ofere feedback constructiv. Un mentor experimentat poate fi un bun prieten și un îndrumător pe parcursul carierei dvs. de frizer.

 4. Întotdeauna respectați standardele profesionale și regulile de igienă în frizerie. Acest lucru este esențial pentru a menține un mediu sigur pentru toți cei care vin în frizerie.Cunoașterea instrumentelor din frizerie

O parte importantă a programului de curs pentru frizer începător este cunoașterea instrumentelor și echipamentelor din frizerie. Acest lucru include:

 1. Foarfeci: sunt utilizate pentru a tăia părul și pentru a realiza anumite stiluri. Există mai multe tipuri de foarfeci, fiecare cu propriile lor caracteristici și utilizări specifice.

 2. Mașini de tuns: sunt utilizate pentru a tăia părul în diferite lungimi și pentru a realiza anumite stiluri. Există diferite tipuri de mașini de tuns, inclusiv mașini de tuns cu fir, mașini de tuns cu laser și mașini de tuns cu tăiere la înălțime.

 3. Piepteni: sunt utilizate pentru a pieptăna părul și pentru a-l aranja în diferite stiluri. Există piepteni de diferite mărimi și forme, fiecare potrivit pentru diferite scopuri.

 4. Perii: sunt utilizate pentru a pieptăna părul și pentru a-l aranja în diferite stiluri. Există perii din diferite materiale, cum ar fi peri naturali sau sintetici, fiecare având propriile lor caracteristici și beneficii.

 5. Produse de styling: acestea sunt utilizate pentru a crea anumite stiluri și pentru a menține părul în formă. Există o gamă largă de produse de styling, inclusiv spume, geluri, ceară și fixative.


Exercițiile de acomodare

Pentru a deveni un frizer bun, este important să vă acomodați la mai multe situații și stiluri diferite. În programul de curs pentru frizer începător, veți face exerciții de acomodare care vă vor ajuta să vă dezvoltați abilitățile și încrederea.

Aceste exerciții pot include:

 

* Cum se tine foarfeca corect

* Cum se tine pieptanul corect

* Cum se tine masina de tuns corect

* Cum se alege suvita de par cu pieptanul

* Exercitii de acomodare cu pieptanul si foarfeca

* Exercitii de acomodare cu masina de tuns pe cap manechin

* Raperele pe cap

* Spalatul parului

* Pregatirea clientului inainte de tuns


Tehnicile de tunsoare

 1. Pointcut

 2. Deep Point

 3. Straight Cut

 4. Etc.


Spălatul părului

Un alt aspect important al programului de curs pentru frizer începător este învățarea tehnicilor de spălare a părului. Acest lucru include:

 1. Alegerea șamponului și a balsamului potrivite: învățați să alegeți șampoane și balsamuri potrivite pentru diferite tipuri de păr și nevoi.

 2. Spălarea părului: învățați să spălați părul în mod corect, folosind tehnici adecvate pentru a îndepărta murdăria și a îngriji părul.

 3. Masarea scalpului: învățați să masați scalpul pentru a îmbunătăți circulația sângelui și pentru a îngriji pielea capului.

Pașii de aur by Adrian Niculescu

Stilizare tunsoare clasică

Cum te comporți în frizerie

Comunicarea cu clientul

Pierdutul din mașina de tuns/foarfecă


IMPORTANT!

Nu se predau tunsorile avansate precum:

 1. Fade

 2. Tunsoarea din zero

 3. Crop

Înscrie-te acum