Loading...

Adrian Niculescu

Adrian Niculescu

Cu o experiență de 20 de ani în hairstyling/frizerie, Adrian Niculescu este un adevărat maestru în domeniu. El este un adept al stilului Toni&Guy și și-a îmbunătățit constant abilitățile prin participarea la specializări anuale în cadrul academiei Toni&Guy. În timpul carierei sale, Adrian Niculescu a avut ocazia să învețe de la profesori de renume precum Rodica Cernea, Geta Voinea, Cristi Pascu, Răzvan Dobrescu și trainerii Toni&Guy.

El a activat la cel mai înalt nivel în saloanele de lux Revolution Style (INTERCONTINENTAL) și Revolution Style (Dorobanți). În plus, Adrian Niculescu este fondatorul Academiei de frizerie PointCut, unde a acumulat 10 ani de experiență în predarea cursurilor de frizerie. Până acum, a format peste 5000 de cursanți calificați și este specializat în predarea frizeriei pentru începători.

Pe lângă toate acestea, Adrian Niculescu este fondatorul Frizeria București și este un antreprenor și speaker motivațional de succes. Cu o carieră impresionantă în domeniul hairstyling/frizerie, Adrian Niculescu este un nume important pe scena românească a acestei industrii.

Adrian Niculescu